Verander van kleding, maar verander niet wie u bent.
Verander van kleding, maar verander niet wie u bent.
Laat zien wie u bent, zelfs als u op het moment geen zware werkzaamheden uitvoert. De nieuwe Husqvarna Xpolerer-vrijetijdskleding is ontworpen om u comfortabel en zeker te houden, of u wilt ontspannen of ontdakken, thuis of buiten.

Leisure Wear Xplorer

In vier richtingen rekbaar

De Xplorer-kleding is zorgvuldig ontwikkeld om u te helpen onbelemmerd te bewegen en biedt materiaal dat in 4 richtingen rekbaar is

Ventilatie

De Husqvarna Xplorer-serie is ontworpen voor optimaal comfort en een goede pasvorm dankzij de handige materialen die elke beweging bevorderen

Waterafstotend

Het weer kan onvoorspelbaar zijn, maar met waterafstotend materiaal bent u altijd voorbereid op uitdagingen

De nieuwe vrijetijdscollectie van Husqvarna

Zelfs als u geen gevaarlijke machines bedient of niet op uw allerbest bent, wilt u nog steeds laten zien dat u bent een trotse professional bent. De Husqvarna Xplorer-serie is ontworpen met het oog hierop. Dankzij deze vrijetijdskleding en -accessoires voelt u zich comfortabel en laat u het vertrouwen in uw vrije tijd zien dat u tijdens uw werkdag uitstraalt.

Kwaliteitskleding voor quality time

Met de hoogwaardige Husqvarna Xplorer-collectie behoudt u uw professionele uitstraling. Samen met zorgvuldig geselecteerde materialen, een comfortabele pasvorm en veel handige functies die u helpen meer te ontdekken, zijn de kleding en tassen perfect voor quality time.

Accessoires voor taken buitenshuis

Voor elke reis of taak zijn er benodigdheden die u moet meenemen - voor uw persoonlijk comfort of misschien om u te helpen een stap te zetten in de richting van het onbekende. In het assortiment Husqvarna Xplorer-accessoires vindt u veel van deze items, zoals een duurzame rugzak en een ruime duffelbag - allemaal even handig en stijlvol.

KENMERKEN

Shelljack

Een ademend waterafstotend jack met verstevigde naden voor uitstekende duurzaamheid en flexibel stretchmateriaal dat in 4 richtingen kan worden uitgerekt dat u optimaal comfort biedt onder alle weersomstandigheden.

Fleecejack

Het fleecejack is comfortabel in alle seizoenen. Op koude dagen in het voorjaar of de herfst kunt u hem dragen als een handige middenlaag of comfortabele buitenjas

Rugzak

Het duurzame TPU/ripstop-materiaal houdt de binnenkant droog en zorgt ervoor dat de rugzak eenvoudig te reinigen is. De rugzak heeft vele opbergmogelijkheden voor elk avontuur - groot of klein.

Duffelbag

Onze duffelbag heeft een inhoud van 70 l en is ontworpen met slimme functies voor alle doeleinden. Als u beide handen nodig hebt, kunt u de tas op uw rug dragen dankzij de verwijderbare schouderbanden.
Welkom bij Ketelaars Mechanisatie

Rijksweg 11b
5125 NB Hulten

Routebeschrijving weergeven
kaartjehttps://api.mapbox.com/styles/v1/maxnl/ck3004c1l0jlq1cpiqaw3qlbn/static/url-https%3A%2F%2Fwww.husqvarnadealers.nl%2Fwp-content%2Fthemes%2Fhusqvarna-sites%2Fgraphics%2Fmarker.png(4.9554224,51.5709148)/4.9554224,51.5709148,13,0/1280x460?access_token=pk.eyJ1IjoibWF4bmwiLCJhIjoiY2syenpkMW94MGRocDNvandjanR2MDF6eiJ9.JrXjGnAWHz233M0pA1YPvA&attribution=false&logo=false Ketelaars Mechanisatie